15 db. burgonya
250 g darált hús
1 hagyma
50 g tejföl
só, bors
sűrített paradicsom
40 g vaj
A burgonyát mosd meg, hámozd meg és egy késsel vágd ki a belsejét. Főzd 10 percig, hogy félpuha legyen. A hagymát a hússal együtt ledaráljuk és fűszerezzük. A burgonyákat megtöltjük a darált hússal és egy magas falú edénybe állítjuk, mert szósz is kerül rá. A tejfölt kevés sóval összekeverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a burgonyákra öntjük. Tetszés szerint keverhetsz hozzá sűrített paradicsomot is. Félórán keresztül sütjük 180 fokos sütőben.
2 ek olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rádobjuk a felkockázott húst és kissé lepirítjuk. Fűszerpaprikát, sót teszünk rá ízlés szerint és borsozzuk....
Elkészítési idő: 2 óraA liszteket egy tálba tesszük, hozzáadjuk a sütőport, cukrot, sót, őrölt borsot és összekeverjük, közepébe tesszük a tojást, majd fokozatosan a tejet is, és jó sima csomómentes tés...
Elkészítési idő:A batátát hámozzuk meg, majd szeleteljük fel 2-3 mm vastagra. Sózzuk, reszeljük bele a fokhagymát, és löttyintsük rá az olívaolajat is. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Kevés kók...
Elkészítési idő: