6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
1. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. 2. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. 3. A sajtot lereszeljük, majd a tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóv...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézRaguhoz 1. Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. 2. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, bors...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, és lepirítjuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és ezt is a zöldsé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes