6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
a krumplit meghámozom, és lehetőleg egyforma karikákra vagdalom. Beteszem a tepsibe, megszórom ételízesítővel és összeforgatom. Erre pakolom a befűszerezett csirkecomb darabokat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Egy edényben kicsi olívaolajon megpirítjuk a gombát, hozzáöntjük a paradicsompürét, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, petrezselyemmel és ételízesítővel, hirtelen meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kockára vágott hagymát, paprikát kevés olajon üvegesre pirítom, majd rádobom a májat, hirtelen átsütöm, megszórom , borssal, majoránnával. 2. Lefedem, és pár percig párolom....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet csíkokra vágom. A hagymát felaprítom és kicsi kókuszolajon üvegesre párolom, ráteszem a csirkemellet, fűszerezem (bors, fokhagyma granulátum, ételízesítő), felöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű