4 szelet borjúláb
5 paradicsom
4 sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
2 vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom
2 babérlevél
bazsalikom
kakukkfű
petrezselyem
oliva olaj
liszt
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. lisztbe forgatjuk, és forró olajban körbesütjük 4-5 percig.
Ezek után egy lábosba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk az aprószeletekre darabolt, paradicsomot, répát , vöröshagymát,fokhagymát,és a füszereket.
Fedõ nélkül lassú tűzön 15 percig fõzzük, majd hozzáöntjük a fehérbort és a citrom levét ,hogy befedje az osso bucco-t , ha szükséges vízzel potoljuk. Kb. másfél órát fõzzük,míg teljesen puha lesz az osso bucco.
Fõzhetjük sütőben is alufóliával lefedve 200 fokon 1 óra 30 percig ,így még ízletesebb lesz az osso bucco.
Készítsd elő a hozzávalókat a fentiek szerint. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel a zsírt, és párold meg rajta a lilahagymát, majd keverd hozzá a fokhagymát is. Mehet a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kisujjnyinál kicsit kisebb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 1 evőkanál liszttel összeforgatjuk. A hagymát finomra, a gombát vékony cikkekre, az uborkát julienne-re vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA rostélyos szeleteket kiklopfoljuk, majd a széleit bevágjuk és sóval, borssal fűszerezzük. Ezt követően a hússzeleteket mindkét oldalán megsütjük, majd kivesszük a serpenyőből.A f...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűElőször is ragut készítünk. Ehhez a marhahúst kockákra vágjuk, a hagymákat – az apróbbakat – négybe, a nagyobbakat nyolcba. A gombát megmossuk, majd nem túl vékony szeletekre vágju...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes