4 szelet borjúláb
5 paradicsom
4 sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
2 vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom
2 babérlevél
bazsalikom
kakukkfű
petrezselyem
oliva olaj
liszt
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. lisztbe forgatjuk, és forró olajban körbesütjük 4-5 percig.
Ezek után egy lábosba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk az aprószeletekre darabolt, paradicsomot, répát , vöröshagymát,fokhagymát,és a füszereket.
Fedõ nélkül lassú tűzön 15 percig fõzzük, majd hozzáöntjük a fehérbort és a citrom levét ,hogy befedje az osso bucco-t , ha szükséges vízzel potoljuk. Kb. másfél órát fõzzük,míg teljesen puha lesz az osso bucco.
Fõzhetjük sütőben is alufóliával lefedve 200 fokon 1 óra 30 percig ,így még ízletesebb lesz az osso bucco.
A marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje az összes...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKözepes hőfokon süsd lassan aranybarnára a darált húst egy nagy serpenyőben. Ízesítsd meg a fél teáskanál köménnyel és korianderrel és egy csipetnyi sóval. Ha már szép barna színe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bacont apróra kockázzuk, zsírjára sütjük egy nagyobb lábosban, majd kiszedjük. A visszamaradt zsíron nagy lángon körbepirítjuk a marhakockákat, majd ezeket is kiszedjük. 2. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz♥ Vadas marha A marhanyakat három, nagyjából egyforma nagyságú darabra vágjuk, besózzuk és megszórjuk frissen őrölt borssal. Egy felforrósított öntöttvas edényben, kevés kacsazsír...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes