4 szelet borjúláb
5 paradicsom
4 sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
2 vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom
2 babérlevél
bazsalikom
kakukkfű
petrezselyem
oliva olaj
liszt
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. lisztbe forgatjuk, és forró olajban körbesütjük 4-5 percig.
Ezek után egy lábosba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk az aprószeletekre darabolt, paradicsomot, répát , vöröshagymát,fokhagymát,és a füszereket.
Fedõ nélkül lassú tűzön 15 percig fõzzük, majd hozzáöntjük a fehérbort és a citrom levét ,hogy befedje az osso bucco-t , ha szükséges vízzel potoljuk. Kb. másfél órát fõzzük,míg teljesen puha lesz az osso bucco.
Fõzhetjük sütőben is alufóliával lefedve 200 fokon 1 óra 30 percig ,így még ízletesebb lesz az osso bucco.
Kocka hagyma dinsztel Forrón bele a pirospaprika, húst megpörköl 2 dl víz hozzá Bele a fűszerek, fokhagyma, letakarva közepes lángon párol 20 percig Ekkor bele a bor, fedve tov...
Elkészítési idő:60 dkg marhafelsált megmosunk, fölkockázzuk, és egy részüket kizsírozott tűzálló tálba tesszük. 1 kg burgonyát megtisztítunk, megmosunk, karikára vágunk, és a húsra egy sor burgony...
Elkészítési idő:Szeletekre vágjuk, majd kiveregetjük a húst. Sóval és törött borssal ízesítjük, azután mindkét oldalát átsütjük forró olajban. Közepes lángon addig főzzük a kimagozott meggyet a...
Elkészítési idő: 60 perc