menu

Családireceptkönyv.hu

"Konfirmált"(konfitált) pofa


Írta:

Elk. idő: 12 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marhapofa
Só,bors,egyéb fűszerek...
Rengeteg házi disznózsír

Elkészítés:


A marhapofát éjszaka pácoljuk /lehet nappal is/ majd annyi zsírban ami bőven ellepi - 10-12 órán keresztül 80-90 fokos sütőben konfirmáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hamburgerhús házilag
Hamburgerhús házilag

A sertéshúst és a marhahúst ledarálom. Majd újra ledarálom a darált húst ekkor a vöröshagymát is beledarálom A fokhagymát kinyomóval áttöröm, hozzáadom. Két egész tojást ütök hozz...

Elkészítési idő: 1 nap
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Parmezános húslepény
Parmezános húslepény

A húshoz hozzáadjuk a két tojást, petrezselymet, a parmezánt, sót, őrölt borsot, morzsát. A fokhagymát zúzzuk össze, és keverjük azt is bele. Jól dolgozzuk össze az egészet. Egy 2...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar FEHÉRPECSENYE HIDEGEN
FEHÉRPECSENYE HIDEGEN

A füstölt szalonnát csíkokra vágjuk. A húsba 2 cm mély "hasadékokat" vágunk és beletesszük a szalonna csíkokat, majd összekötözzük. Megsózzuk, megborsozzuk. Olajjal kikent tepsibe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalán borjúmiriggyel
Csalán borjúmiriggyel

forrázott glaszírozott mirigy csalánmártás csalánpesto csalánropogós gnocchi Olivaolajon répa, hagyma, angolzellert pirítani kezdjük, babérlevéllel és egész borssal ízesítjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk