Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

"Konfirmált"(konfitált) pofa


Írta:

Elk. idő: 12 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marhapofa
Só,bors,egyéb fűszerek...
Rengeteg házi disznózsír

Elkészítés:


A marhapofát éjszaka pácoljuk /lehet nappal is/ majd annyi zsírban ami bőven ellepi - 10-12 órán keresztül 80-90 fokos sütőben konfirmáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zoltán
Szürkemarha pörkölt
Szürkemarha pörkölt

1.- Szalonnát zsírjára kisütni 2.- Szalonnát kivenni (ha nem zavarja a családot, akkor maradjon benne) 3.- Az apróra vágott hagymát meg kell fonnyasztani a zsíron 4.- Pirospapri...

Elkészítési idő: 4-6 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Vadas zsemlegombóccal/FördösZé
Vadas zsemlegombóccal/FördösZé

Egy nagy lábosban 2 kanál olajat hevítünk és a húst körbepirítjuk rajta. Kiszedjük, félretesszük. A sárgarépát és a petrezselyemgyökeret karikára vágjuk, a zellert kis kockákra. A...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vadas marhaszelet zsemlegombóccal
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal

A marhahúst 1 liter vízben felrakjuk főni kuktában. Amikor már puhul a hús,hozzáadjuk a sót, a fűszereket, a megtisztított, megmosott, feldarabolt zöldségeket, addig főzzük, amíg a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Vadas szittya módra
Vadas szittya módra

Vadas agglegényesen több napra ! 2kg lapockát megfőzok 4-liter vízben so egész bors kb egy kanálnyi meg két szép babér levél meg egy kiló sárgarépával (a negyede lehet fehér répa i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk