menu

Családireceptkönyv.hu

"Konfirmált"(konfitált) pofa


Írta:

Elk. idő: 12 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marhapofa
Só,bors,egyéb fűszerek...
Rengeteg házi disznózsír

Elkészítés:


A marhapofát éjszaka pácoljuk /lehet nappal is/ majd annyi zsírban ami bőven ellepi - 10-12 órán keresztül 80-90 fokos sütőben konfirmáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mustáros-gombás marharagu tésztával
Mustáros-gombás marharagu tésztával

1. A marhalábszárat az inaktól megtisztítjuk, majd felkockázzuk. 2. Egy tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, majd kevés liszttel összeforgatjuk. 3. Egy lábasban kacsazsírt olvaszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Vadas
Vadas

A húst sózzuk, majd kb. 2 evőkanál mustárral bekenjük, és forró olajon mindkét oldalát megsütjük pirosra. Utána ráöntjük a karikára vágott zöldségeket, a fűszereket (babér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Görög borjúragu
Görög borjúragu

A kockákra vágott húst jól megpirítjuk a forró vajon. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát meg a darabokra vágott mogyoróhagymát, együtt pirítjuk, majd sóval, borssal és köménymaggal fű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Marhaszelet paradicsomos mártással és nyári lencsesa
Marhaszelet paradicsomos mártással és nyári lencsesa

r.A hátszínt felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk. Meglocsoljuk olajjal, és egy éjszakát érleljük a hűtőben.A mártáshoz a hagymát apróra vágjuk, az olajon megfon...

Elkészítési idő: 14+1 ÓRA
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk