menu

Családireceptkönyv.hu

"Konfirmált"(konfitált) pofa


Írta:

Elk. idő: 12 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marhapofa
Só,bors,egyéb fűszerek...
Rengeteg házi disznózsír

Elkészítés:


A marhapofát éjszaka pácoljuk /lehet nappal is/ majd annyi zsírban ami bőven ellepi - 10-12 órán keresztül 80-90 fokos sütőben konfirmáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pacal kőrőmmel
Pacal kőrőmmel

Fözni

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal
Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal

Bacon zsírban megpirítjuk a hagymát a sóval és borssal. Másik lábasba tesszük a bélszínt, amit baconbe göngyöltünk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát megpirítjuk, utána sütőbe t...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: valéria
Villámgyors lasagne
Villámgyors lasagne

elkészítés A húst 2 ek olívaolajon megfuttatjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a babérlevelet, majd 10-12 percig kis lángon főzzük. Közben 2 ek olívaolajon főzni kezdjük a pa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Szilvás-hagymás marokkói marharagu
Szilvás-hagymás marokkói marharagu

Először elkészítjük a fűszeres, hagymás alapot. Olívaolajon megpirítjuk a finomra aprított hagymát. Ha megdinsztelődött, fűszerezzük: pirospaprika, római kömény, koriander, fahéj,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk