6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze.
A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra.
A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
Egyszerűbb, mint gondolnád, nem igaz?
Előkészítjük az alapanyagokat: a rizst leöblítjük, a csirkemellet megtisztítjuk és felkockázzuk, a lilahagymát felaprítjuk. A kukoricakonzerv levét lecsepegtetjük, a kaliforniai pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeleteld fel, kicsit klopfold ki, szórd meg sóval, borssal, és rakd rá a kis darabokra vágott sajtot, majd szórd meg oregánóval. Tekerd körbe a húst baconnel. Egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk,olajon átfuttatjuk. Rátesszük a csirkemell csíkokat,sózzuk,borsozzuk,majd a fokhagymát,ízlés szerint a csípős paprikát és a curryport. Kevergetjük és h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát, a vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. A csirkecombokat megmossuk, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, megszórjuk frissen őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű