50 dkg száraztészta
1 kg káposzta
2 evőkanál zsír vagy olaj
cukor
bors
só
A káposztát nagy lyukú reszelőn reszeld le, sózd be, tedd félre fél órára, azután nyomd ki a levét. A felforrósított zsiradékon karamellázz meg 1 kávéskanálnyi cukrot (kevergetve addig hevítsd, amíg szépen megbarnul), majd add hozzá a káposztát, és folytonosan keverve pirítsd, a végén borsozd is meg. A tésztát főzd ki, forgasd bele a pirított káposztába, s - időnként átforgatva - együtt is forrósítsd át.
A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, beletesszük a vékony szeletekre vágott gombát, megsózzuk, és addig pároljuk, míg a gomba folyadéktartalma elp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vizet forralunk és belerakjuk főzni a céklát, ami kb 25-30 perc alatt puhára fő. Ekkor kivesszük a vízből, kihűtjük és megtisztítjuk. 2. Aprítógépbe tesszük a kisebb darabokr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMost készült el. Nagyon finom lett. Köszönöm a receptet. Szilikon muffin formában sütöttem, hogy könnyebbé tegyem vacsorára ;-) Így is tökéletes lett! A massza állaga nekem sem le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit és hagymát enyhén sós vízben megpároljuk. (kb. 10 perc). Ezután mindent késes aprítóba rakunk és krémesre turmixoljuk. Ha szükséges adjunk hozzá vizet,hogy könnyebben...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: Könnyű