3 tojás
1,5 ek curry
só, bors, fokhagyma
1,5 ek mustár
4 ek liszt
50 dkg csirkemell
Tojás elkeverjük a fűszerekkel, mustárral és liszttel. Tejföl állagú tésztát kell kapnunk. A csirkemellet csíkokra vágjuk és a masszához adjuk. Egy éjszakára, de legalább 2 órára a hűtőben pihentetjük. Rántott hús formájú adagokat kanalazunk a forró olajba és közepes hőmérsékleten aranybarnára sütjük
A húst nagyobb darabokra vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet és fűszerezzük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Fóliával letakarjuk és legalább két órán át pihentetjük....
Elkészítési idő: 1 óraElkészítés: A burgonyát meghámozzuk,megmossuk. Lereszeljük a durvább részén a reszelőnek. A csirkemellet alaposan megmossuk és megszárítjuk. A csirkehúst felkockázzuk – próbálj...
Elkészítési idő: 1 óraa csirkecombokat enyhén besózom. A lisztben elkeverem a pirospaprikát,köményt, borsot,majoránnát, szárnyas fűszerkeveréket. A csirkecombokat beforgatom a fűszeres lisztben....
Elkészítési idő: