3 tojás
1,5 ek curry
só, bors, fokhagyma
1,5 ek mustár
4 ek liszt
50 dkg csirkemell
Tojás elkeverjük a fűszerekkel, mustárral és liszttel. Tejföl állagú tésztát kell kapnunk. A csirkemellet csíkokra vágjuk és a masszához adjuk. Egy éjszakára, de legalább 2 órára a hűtőben pihentetjük. Rántott hús formájú adagokat kanalazunk a forró olajba és közepes hőmérsékleten aranybarnára sütjük
A csirkemellet megmossuk, majd szárazra töröljük. Legyező alakban bemetsszük a mellfilét egy-másfél cm mélyedést vágunk. A mellfilét bekenjük a steak fűszersóval ízlés szerint, 1-2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük. A besózott combokat előbb a mártá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst kiklopfoljuk. Fordítva panírozunk: Zsemlemorzsa, Tojás, Liszt. Kisütjük,tepsibe tesszük, tetejére hagyma karikát rakunk és reszelt Sajttal megszórjuk. Az öntetet a hús te...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A húst vékony csíkokra vágjuk és a felhevített olajon fehéredésig pirítjuk. 2. Megszórjuk ételízesítővel, majoránnával fűszerezzük és kevés víz hozzáadásával készre pár...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű