25 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg liszt
3 csomag különböző ízesítésű pudingpor
A puha vajat, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet jól összedolgozzuk. A tésztát elosztjuk 3 részre és mindegyik részhez hozzágyúrunk egy-egy pudingport. Kis gombócokat formálunk, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk őket és egy villa segítségével lenyomkodjuk. 180 fokon sütjük, maximum 10 percig. Ne égjenek meg, mert akkor nagyon kiszárad.
A tészta hozzávalóit kikeverjük, a felvert tojásfehérjét a végén forgatjuk bele, óvatosan. Gáztepsiben 2x-re sütjük meg, hogy ne legyen vastag, tűpróbáig sütjük. Krém: a lisztet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük, két cipót formálunk belőle. Ha nem akar összeállni, akkor 2-3 evőkanál tejet adunk még hozzá. A cipókat kinyújtjuk. Az egyiket a tepsi aljába te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot egy tálba öntjük és összegyúrjuk, ha száraznak érezzük a tésztát, tejfölt adjunk hozzá, ha ragacsosnak, akkor lisztezzük. A tésztánk akkor jó, ha puha, könnye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a vaníliás cukorral, a tojással és a sóval elkeverjük. Fokozatosan hozzákeverjük az olvasztott vajat és a lisztet. Sütőt 180 fokra előmelegítjük. Ha nem szilikon a form...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű