1/2 kg liszt
1 csomag sütőpor
20 dkg zsír
2 tojás
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaópor
A kakaóporon kívül minden hozzávalóból sima tésztát gyúrunk és elosztjuk 2 részre. Az egyik részhez hozzágyúrjuk a kakaóport. Fél-fél ujjnyira nyújtjuk, karikákra szaggatva sütjük. Ha meghűlt, egy fehér és egy barna korongot lekvárral összetapasztunk. Pár órán belül megpuhul.
Nagyon kiadós. Nagyon finom.
A liszt kivételével mindent egy zománcos tálba rakunk. Ezt 5 percig melegítjük gőz felett úgy, hogy szétolvadjon. Állandóan keverjük fakanállal. Ha a massza szétolvadt 25 dkg liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBekapcsolom a sütőt 180 fokra. Összekeverem a tészta első 5 hozzávalóját. Habosra verem a tojásokat a cukorral, hozzáadom a vaníliát, a tejfölt, az olajat és a kávét, majd a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet csipet sóval felteszem forrni. Ha már melegszik, hozzáadom a vajat és a cukrot. Ha pedig már forró, de még nem forr, hozzáadom a búzadarát, és a kókuszreszeléket, és folyam...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű