6 tojás
15 dkg cukor
3 ek .liszt
15 dkg darált dió
1/2 cs.sütőpor
csipet só
Krém:
4,5 dl tej
4,5 ek. liszt
1,5 ek .őrölt kávé
15 g vaníliás cukor
37,5 dkg margarin
20 dkg cukor
8 ek darált dió
Teteje: 10 dkg olvasztott margarin
20 dkg étcsoki.
Piskótát sütni.
Krém: tej,liszt, kávé, vaníliás cukor sűrűre főzni,hűteni.
A margarint a cukorral kikeverni. A két krémet össze keverni, hozzá adni a diót.
A tésztára kenni a krémet.
Margarint és a csokit megolvasztani és a krém tetejére kenni.
. Tésztára kenjük. Megolvasszuk a margarint és a csokit összekeverjük és a krém tetejére kenjük.
Mindenek előtt a túrót egy nagyobb tálba (amiben a későbbiekben összedolgozzuk majd a masszát) áttörjük egy szűrőn. Hozzáreszeljük a megmosott citrom héját, hozzáadjuk a porcukrot...
Elkészítési idő:A vajat habosra keverjük a cukorral, sóval, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. A répa levét kinyomkodjuk, majd a masszához adjuk a narancshéjjal és narancslével együtt, é...
Elkészítési idő: 50 percA tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk. Cipó alakúra formázzuk, fóliába csomagoljuk és egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Miután a tészta lehűlt, kisebb darabokat szaggatunk ki b...
Elkészítési idő:A tojásfehérjét kemény habbá verjük és egyenként hozzákeverjük a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet és a langyos margarint. Kikent nagy tortaformában, forró sütőben aranysárgár...
Elkészítési idő: