A lereszelt cukkinit lobogó forró ecetes vízben forralom kb. 5 percig. Még forrón kell azonnal steril forró üvegbe teszem,, steril lapkával lecsukom és AZONNAL FEJRE ÁLLÍTOM.
Hűtőtáskát kibélelek törölközővel, bele az üvegek és 24 óra dunsztolás után készen van a cukkini, mehet a polcra.
Nem kell automatázni!
1. Egy kilogramm kimagozott meggyhez 50-60 dkg cukor szükséges és üvegenként 2 cl rum vagy konyak (esetleg kevesebb, de min. 1 ek). 2. A megmosott, kimagozott meggyre rászórtam...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz ecetet a sóval és a cukorral felforraljuk. Ha a só és a cukor teljesen feloldódott az ecetben, beletesszük a fűszereket: koriandermag, mustármag, chili pehely, tárkony. Néhány p...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA birsalmákat jól meg kell mosni, a felületén lévő szőröket ledörzsölni. Négybe vágni, kiszedni a magházat és az esetleges rossz részeket. Héjastól kell feltenni annyi vízzel főni,...
Elkészítési idő: ad Nehézség: KönnyűAz almát megmostam, meghámoztam, kockára vágtam, egy kis vízzel összeturmixoltam , a ringlót megmostam, kimagoztam, megfeleztem és az összes gyümölcsöt egy magas falú fazék összek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű