Felöntő lé:
1 l víz
2 teás kanál Himalája só v. Parajdi
Sárgarépa
Fehérrépa
Zeller levél
karalábé
Automata: 100 fok / 90 perc
A megsült kifliket vagy kicsi bagetteket a végüknel levágjuk s a belsejét kiszedegetjuk kézzel vagy kiskanállal kikaparjuk óvatosan lassan, s egy talba helyezzük a kiflik belsejét....
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: KönnyűHa lila és kék tükörtojást szeretnénk tálalni, nincs más dolgunk, mint két tojást elválasztani a sárgájától, venni egy negyed lilakáposztát, elektromos aprítóba tenni, majd a levét...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet a cukorral, a csipet sóval és vajjal sziruppá melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, kókuszreszeléket és az aromát. Megvárjuk amíg a gríz térfogata megnő(1-2 perc). Fó...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTamásSzendvicskrém Besamelmártást készítünk: kevés vajat habzásig melegítünk, hozzáadunk egy kis lisztet, néhány percig pirítjuk, végül felöntjük a tejjel. Felforraljuk, sózzuk, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű