Üvegeket 3/4-ig nyers magozott meggyel megtöltöm.
Befőtt: 80 fokon 30 percig automatázni.
Meggylé: 80fok / 20perc
Az almát meghámozzuk, a magházát eltávolítjuk, a húsát kockára vágjuk. Lábosba tesszük, és közepes lángon, fedő alatt pároljuk, párszor átkeverjük. Néhány perc alatt az alma megpuh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzedjük le a káposzta külső leveleit, majd gyaluljuk le. Keverjük össze a legyalult káposztát kilónként 20-25 g sóval (fontos, hogy ne jódozott sót használjunk, a jód nem kedvez az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgadinnyét megmosom, meghámozom, belétől megtisztítom, és a húsát kockákra vágom. A cukorból kevés vízzel sűrű szirupot készítek. Beleteszem a gyümölcsöt és sűrűre főzöm. Az üv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval (ha lehet akkor himalája só)jól elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű