50 dkg hús
1 fej vöröshagyma
4 sárgarépa
1 fehér répa
Babérlevél
Mustár
Só
Bors
A hagymát megpirítom kézibeállításon Ellában.
A zsírt egy nagyobb lábasban felolvasztjuk és üvegesre pirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. A tűzről lehúzva hozzáadjuk a fűszereket: pirospaprikát, borsot, köményt és a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinikat hosszában félbevágjuk, majd a magos közepét kikaparjuk. A kikapart belsejét apróra vágjuk. Egy kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd rátesszük a darált húst és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, felkockázzuk vagy csíkokra vágjuk és egy nagy tálba rakjuk. A fűszerkeveréket és 3 evőkanál olajat a húshoz adunk és jól összekeverjük. Egy éjszakára hűt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágom és tetszőleges zsiradékon üvegesre pirítom. Hozzáadom a vékony csíkokra vágott húst, sózom, borsozom és együtt pirítom tovább. Amikor a hús bef...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes