50 dkg hús
1 fej vöröshagyma
4 sárgarépa
1 fehér répa
Babérlevél
Mustár
Só
Bors
A hagymát megpirítom kézibeállításon Ellában.
A rizst sós vízben megfőzzk, a szalonnát felszeleteljük, majd zsírjára sütjük. Kivesszük, majd a visszamaradt zsíron megdinszteljük a felaprított hagymát, paparikát és paradicsomot...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesMinden szelet sonkához vágj egy ujjnyi hosszú, kb. egy centi vastag sajtrudat. A zöldpaprikákat csumázd ki, s vágd gyűrű alakú szeletekre. Minden sajtra tekerj fel egy szelet sonká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként a füstölt csülköt tegyük fel vízben, és főzzük félpuhára. Amíg a csülök készül, a káposztalevelek torzsa részét éles késsel faragjuk le, hogy a töltelékeket majd be...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA szalonnát kockára vágjuk, kevés zsiradékon megsütjük. Kiszedjük, és félretesszük. A fent maradt zsiradékon a hagymát megdinszteljük, és hozzáadjuk a felkockázott tarját, majd az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű