1 kg sárgarépa
1 kg petrezselyem gyökér
1 kg vegyes színű paprika
40 dkg zeller
20 dkg karfiol
20 dkg vöröshagyma
20 dkg paradicsom
20 dkg karalábé
2 fej fokhagyma
1-1 nagy csokor petrezselyem- és zellerzöld
fél kg durva só (finom só nem jó, mert az nem tartósít!)
Tisztítva kell lemérni az adagokat.
Össze kell keverni a a darált zöldségeket, fél órát hagyni, üvegekbe tölteni.
1. Tikvice oprati, posušiti i odrezati im krajeve. Rezati ih uzdužno na što tanje šnite, najbolje rezačem/gulilicom za krumpir. Što su šnite tanje, lakše će se motati i neće pucat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelőször a májat raktam az aprítóba alaposan megforgattam benne, ezután a darált húst, ezzel is jól összekevertem... bele a fűszerek kivéve a só... rá a szalonna... ezeket újra megf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat tálba ütjük, sózzuk, villával felverjük. A kenyereket egymás mellé tesszük, mindegyikre teszünk szeletelt sonkát, majd a sajt...
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: Könnyű