3 kg uborka
sós víz
3 gerezd fokhagyma
fél marék egész bors
2 szál kapor
3 napig ablakban érlelni, utána mehet üvegekbe.
Automatázni: 85 fok/ 25 perc
Egy nagy tálban keverd össze az apróra vágott paradicsomot, a szeletelt uborkát, a lilahagymát és a Kalamata olajbogyót. KÉSZÍTSD EL AZ ÖNTETET: Egy kis tálban keverjük össze az...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikát alaposan mosd meg, csumázd ki, csepegtesd le, és grillezd vagy süsd meg sütőben mindkét oldalát 15 perc alatt. Ha le akarod húzni a héját, rakd egy nagy tálba, és takard...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézA vizet a sóval felforraljuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. A káposztát legyaluljuk. Az üveg aljára karikázzuk a krumpli felét. Rászórjuk a káposztát, időnként lenyomkodjuk, közé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkákat jó alaposan megmossuk, és a két végét levágjuk, én bevagdosom, mint a kovászos uborkát szokás, de elegendő megszurkálni az apró uborkákat. A kaprot és a gyümölcsfa lev...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes