1kg apró uborka
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
3-4 szem boróka bogyó
mustármag
fekete bors
1 kanál só
1 kanál 20% -os ecet
annyi víz ami ellepi az uborkát
!A vízbe rakom a sót,ecetet és a fűszereket majd felforralom.Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat a kaprot és a fokhagyma gerezdeket.Együtt újra forralom majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!!
1. Először a káposztát csíkozzuk fel. 2. A megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. 3. Először a porcukorhoz adjuk hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: Berakjuk az üvegbe az uborkákat (NEM vágjuk le a végét, és NEM szurkáljuk meg). A megpucolt fokhagymát, tormát és kaprot az ubi tetejére rakjuk. Kimérünk 2 liter vize...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkákat megmossuk, végüket levágjuk, oldalukat hosszanti irányban bemetsszük. 2. Az üveg aljára 1 cs száras kaprot helyezünk, az uborkákat egymás mellé állítva sorban le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosa...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz