menu

Családireceptkönyv.hu

15 perces uborkakompót


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg apró uborka
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
3-4 szem boróka bogyó
mustármag
fekete bors
1 kanál só
1 kanál 20% -os ecet
annyi víz ami ellepi az uborkát

Elkészítés:


!A vízbe rakom a sót,ecetet és a fűszereket majd felforralom.Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat a kaprot és a fokhagyma gerezdeket.Együtt újra forralom majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!!

15 perces  uborkakompót

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar hagymás krumpli saláta
hagymás krumpli saláta

Az én receptem: 4 főre: 1,5 kg krumpli, 1/2 lilahagyma, kis marék snidling, 5 evőkanál almaecet, 4 evőkanál cukor (nyers nád), 1 mokkáskanál só (természetes, nem finomított), 1/2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Marinírozott pritaminpaprika
Marinírozott pritaminpaprika

Elkészítés: 1. Másfél liter vizet felforralunk 2 ek. sóval, az ecettel, a cukorral, a fokhagymával, hozzáadjuk a borsot, a babérlevelet és az olajat. A paprikát apránként a léhez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Matiz
Csalamádé
Csalamádé

A megtisztított zöldségeket vékonyra szeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni. A felaprított zöldséget egy nagy tálba tesszük és a fűszerekkel jól összekeverjük . Az egészet áll...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Ecetes hagymasaláta
Ecetes hagymasaláta

A hagymákat megtisztítjuk és felszeleteljük, majd lesózzuk és hagyjuk 2 órát állni. Felforralunk 1 liter vizet és hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük az ecetet, a cukrot, a korri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk