menu

Családireceptkönyv.hu

15 perces uborkakompót


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg apró uborka
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
3-4 szem boróka bogyó
mustármag
fekete bors
1 kanál só
1 kanál 20% -os ecet
annyi víz ami ellepi az uborkát

Elkészítés:


!A vízbe rakom a sót,ecetet és a fűszereket majd felforralom.Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat a kaprot és a fokhagyma gerezdeket.Együtt újra forralom majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!!

15 perces  uborkakompót

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
KFC saláta
KFC saláta

1. Először a káposztát csíkozzuk fel. 2. A megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. 3. Először a porcukorhoz adjuk hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kovi ubi-télire
Kovi ubi-télire

Elkészítés: Berakjuk az üvegbe az uborkákat (NEM vágjuk le a végét, és NEM szurkáljuk meg). A megpucolt fokhagymát, tormát és kaprot az ubi tetejére rakjuk. Kimérünk 2 liter vize...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Kovászos uborka
Kovászos uborka

1. Az uborkákat megmossuk, végüket levágjuk, oldalukat hosszanti irányban bemetsszük. 2. Az üveg aljára 1 cs száras kaprot helyezünk, az uborkákat egymás mellé állítva sorban le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
138. Vödrös savanyúság
138. Vödrös savanyúság

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk