Hozzávalók:
a tésztához:
10 dkg karfiolrizs (vagy karfiol)
3 dkg őrölt mandula
3 dkg Nocarb rostmix
3 db tojás
1 teáskanál oregano
1 teáskanál só
súgóhoz (nem kell majd mind, a maradék adagokban fagyasztható):
2 evőkanál zsír (mindegy milyen)
1/2 fej vöröshagyma
10 dkg natúr paradicsomlé
fél teáskanál finomra vágott friss bazsalikom
fél teáskanál finomra vágott friss kakukkfű
fél teáskanál finomra vágott friss oregano
fél teáskanál finomra vágott friss rozmaring
1 gerezd összezúzott fokhagyma
1 teákanál eritrit
törött bors
só
Először a súgót készítjük el, amihez a finomra vágott vöröshagymát a zsíron üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomlét. Ízesítjük bazsalikommal, kakukkfűvel, oreganoval, rozmaringgal, fokhagymával, törött borssal és sóval. Addig főzzük, időnként megkeverve, amíg besűrűsödik. Félretesszük. A tésztához a karfiolrizst (vagy karfiolt) a tojással botmixerrel pürésítjük. Hozzákeverjük a többi hozzávalót. Pizza méretű kör alakban szétterítjük egy szilikon lapon, majd 225 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt elősütjük. Megkenjük a pizzaszósszal. Rárakosgatjuk az egyik felére a sonkát, a másikra a kagylót. Megszórjuk reszelt sajttal, majd még annyi időre visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt szépen megolvad a tetején.
В миске соединить все составляющие, кроме муки. Муку подсыпать постепенно, потому что она у всех разная. Замесить мягкое, эластичное, блестящее тесто, чтобы не прилипало к рукам...
Elkészítési idő:Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben. A liszttel, olajjal, sóval, tojással és a felfuttatott élesztővel begyúrjuk a tésztát, amely közepes keménységű legyen. letakarva...
Elkészítési idő:Mióta van kenyérsütőgépem, abban dagasztatom a tésztát. Előtte kézi mixerrel készítettem. Lágyabb kelttésztát készítek, hagyom duplájára kelni. Lisztezett deszkára borítom, ketté v...
Elkészítési idő: