25 dkg kókuszreszelék
10 dkg porrá őrölt eritrit (nem paleozóknak porcukor)
3 L-es tojás
a díszítéshez:
2 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
A dolgunk csak annyi vele, hogy valamennyi hozzávalóját alaposan összekeverjük. Diónyi halmokat golyókká nyomkodunk (erősen, hogy összeálljon), majd kilapítjuk kissé. Sütőpapíros lemezre rakosgatjuk. 175 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. A lemezen hagyjuk kihűlni. Ha már nem meleg a felolvasztott csokoládét zacskó sarkába szedjük. Nagyon kis lyukat vágunk rá és bespricceljük vele a kekszeket. Ha rádermedt már fogyaszthatjuk is.
A hozzávalók mennyisége egy átlagosnál kisebb tepsire van tervezve. A tésztához először a tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, majd lassan, de folyamatosan folyatva beledolg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojások sárgáját, 25 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habverővel elkeverjük. Hozzákeverjük a Rama margarint és a tejet. A sütőport elvegyítjük a liszttel és a tésztához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket sima tésztává gyúrjuk, majd vékonyra sodorjuk. (Nekem mindig ragacsos és sok liszt kell hozzá. ) Négyzeteket vágunk. Mindbe egy cetlit vagy valamit teszünk és batyut formálu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMáz: 2 k. kakaó, 4 k. cukor, forró, kicsi vaj, ezt felfőzzük, és a tetejére kenjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes