Családireceptkönyv.hu

Levesbetét!!!!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Levesbe gombócok: 5 evőkanál lenmagliszt, 5 evőkanál napraforgómagliszt, 1 tojás és annyi víz, hogy kemény tésztát kapjunk. Vizes kézzel gombócokat készítünk és mikor már már kész a leves csak akkor tesszük bele, kb. 5 perc főzés kis lángon és lezárjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Bugaci húsgombóc leves
Bugaci húsgombóc leves

A kockára vágott szalonnát és sonkát csíkokra vagy kis kockákra vágom és megpirítom, majd ezen dínsztelem meg a hagymát, végül rárakom a karikára/kockákra vágott zöldségeket a krum...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Nyelve leves
Nyelve leves

A húsokat kockákra vágjuk. Alaposan átmossuk, és leveses fazékba, bő vízbe szedjük. A sárgarépát, petrezselyem gyökeret, és vöröshagymát kockákra vágva hozzáadjuk. Fűszerezzük egés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nusika
Orja leves
Avatar Nusika Kedvelnék
Orja leves

Nagy fazékba, kb 5-6 literes, hideg vízbe föltesszük az orjacsontot, annyi vízzel, hogy ellepje.Fölforraljuk, majd vagy leöntjük ezt a levet, vagy csak leszedjük a keletkezett habo...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tárkonyos gombaleves
Tárkonyos gombaleves

Olajon megdinszteljük a hagymát. Ezután belerakjuk a felszeletelt vagy konzerves gombát (én mondjuk mindig friss gombából készítem). Kicsit összerottyantjuk, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk