40 dkg burgonya
1 fej hagyma
1 l húslé
pirospaprika
petrezselyem
paprika, paradicsom
2 dl tejföl
2 ek liszt
A burgonyát és hagymát felkockázzuk.
A hagymát megpirítjuk, majd rádobjuk a krumplit és együtt pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük a húslével. Beleteszünk egy bemetszett paradicsomot és paprikát.
Ha megfőtt a krumpli, behabarjuk a tejföllel és liszttel, petrezselyemmel megszórjuk.
A sárgarépát, a burgonyát és a karalábét meghámozzuk, majd mindet falatnyi darabokra vágjuk. A karfiolt kisebb rózsákra bontjuk. Egy lábasban felforrósítjuk a vajat. Megpirí...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk, a káposzta leveleit megmossuk és felcsíkozzuk. A zsírt megolvasztjuk, és rádobjuk a finomra vágott hagymát. Kettőt...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát, fokhagymát a zsiradékon kissé megfonnyasztjuk, majd rátesszük a feldarabolt csirke aprólékot, sózzuk, borsozzuk, fehéredésig piritjuk majd fedő alatt páro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat mossuk meg, és vágjuk kockákra. A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát zúzzuk össze. Egy lábasban melegítsük fel az olívaolajat, majd pirítsuk rajta a hagymát üveg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű