1 l joghurt,
12 ek kristálycukor,
1 cs zselatin,
3 dl tejszín,
1 cs gyümölcsízű zselépor
60 dkg gyümölcs ribizli, vagy meggy minél savanyúbb
A joghurtot a cukorral fölmelegítjük, de nem nagyon, nehogy túró legyen belőle. A zselatint kevés meleg vízben feloldjuk és vízre tesszük hűlni. A tejszínhabot kemény habbá verjük és a kihűlt joghurthoz keverjük. A piskóta köré tortakarikát pattintunk, megszórjuk gyümölccsel, rákenünk egy réteg joghurtkrémet, majd újra gyümölcs és joghurtkrém, amíg el nem fogy. A tetejére a megmaradt zselét ráöntjük. Legalább 4-5 órára a hűtőbe tesszük. Nem fontos díszíteni.
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a cukorral, az olajjal és a langyos vízzel. A lisztet elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a por alakú erythritollal fehéredésig kevertem, a száraz anyagokat elvegyítettem, félretettem. A tojáshoz adtam a narancs reszelt héját, ha nem kezeletlen a narancs, ak...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA kekszet morzsásra daráljuk, hozzáadjuk a vajat és a kakaóport. Összedolgozzuk, és a tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük. A cukrot, a rumot és a mascarponét simára k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótával kezdünk: 160 fokra bemelegítjük a sütőt (nem légkeveréses!). A tojások sárgáját fehéredésig keverjük. Ezután habot verünk a tojásfehérjékből: először egy kicsit felve...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű