- 25 dkg tepertő,
- 1 fej hagyma (zöld, vörös, lila ízlés szerint),
- 1 csapott ek ételízesítő,
- 2 db kemény tojás (ha rövid időn belül fogyasztjuk el!),
- ízlés szerint bors, mustár, petrezselyemzöld
A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is, mert jól kitisztítja a darálót. A tojás reszelhető vagy darálható. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen.
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA töpörtyût, a megtisztított fõtt burgonyát és a meghámozott vöröshagymát a húsdarálón kétszer átengedjük (vagy aprítógépben összezúzzuk), hogy jó pépes legyen, majd összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát a zsíron megpárolom, borsot, paprikát, majorannát adok hozzá, majd, az erektől megtisztított májat. Amikor majdnem kész az összezúzott tojást és a cukrot, valamint a mozs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű