6 dl langyos víz
1 egész élesztő
4 tk só
2 tk cukor
4 tk lenmag
4 tk tökmag
4 tk szezámmag
4 tk napraforgómag
4-5 tk olívaolaj
2 tk lenmagolaj
5 ek zabpehely
1 kg liszt (tetszés szerint tönköly, rozs, lehet keverék is)
összekeverni, fél órát kelni hagyni, átgyúrni, formába tenni, fél órát állni hagyni, utána sütni.
190 fokon 30-40 percig sütni.
A liszteket, élesztőt, sót elkeverjük, hozzáadjuk a joghurtot, olajat, majd annyi vizet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Meleg helyen kb. 50 percig pihentetjük. Tetszőleges...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A hozzávalókat kimérjük egy tálba. 2. Nagyjából az egészet összekeverjük egy villa segítségével. 3. Ezután összegyúrjuk. Nem kell tökéletesnek lennie, ez egy kétperces mutatvá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ A megadott hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, kelesztjük, átgyúrjuk és újra kelesztjük. ♥ A megkenéshez szobahőmérsékleten meglágyítjuk a vajat, 8 ek. cukorral, 8 ek. holland...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTojásokat a xilitollal verd habosra habverővel, majd add hozzá az oliva olajat, narancslé felét és mandula aromát. Aztán lassan adagold bele a lisztet és sütőport, hogy ne legye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű