50 dkg liszt
15 dkg porcukor
25 dkg vegyes virágméz
5 dkg margarin
1 tojás
4 púpos kk szódabikarbóna 1/2 ek mézeskalács fűszerkeverék
Összekeverni, gyúrni, nyújtani és szaggatni. tojással megkenni, sütőben megsütni.
A meghámozott, kimagozott almát lereszeljük, és a cukorral, kevés citromlével, a vaníliaaromával és a fahéjjal puhára pároljuk. A vízzel a pudingport csomómentesre keverjük, hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a cukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal. Hozzáöntjük a külön tálban elkevert egész tojásokat és a kefirt. Lassú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször érdemes az öntetek elkészítéséve kezdeni, mert úgyis hidegen kell azokat felhasználni. 1. A vaníliakrémhez kikeverjük a pudingport a cukorral, tojássárgákkal, vaníliás cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta A tészta hozzávalóit összegyúrjuk (persze a vaj szobahőmérsékletű), ezután kb 20 percre hűtőbe tesszük. Kisodorjuk kb. 2 mm vastagra, és kiszúrjuk őket kb. 2 c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű