1/2 bögre lisztté őrölt vöröslencse
1-1.5 bögre növényi tej / esetleg víz, annyi, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen a massza
Himalája só
1 lapos kávéskanál fokhagymapor
bármilyen fűszer, amit szerettek, amit a lencséhez el tudtok képzelni (mi nem fűszereztük)
olaj / kókuszsír a sütéshez
A három csomag pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral. Az epret darabokra vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük. Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegez...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűKeverjük össze a vajat és a porcukrot,adjuk hozzá a tojást és a vaníliát. A liszteket és a pudingport szitáljuk össze, és gyúrjuk össze a vajas keverékkel, akkor jó ha puha, és má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokikat gőz felett felolvasztjuk. A mogyorót és a kókusz zsírt forgókéses mixerben krémesre daráljuk, majd az csokit, kakóport is hozzá adjuk és rövid ideig mixeljük. Hűvös he...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűtészta hozzávalóit egy tálba mérem. Összegyúrom a tésztát. Annyi tejet adok hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjak. 3 felé osztom a tésztát. Egyenként 28x38 cm-es sütőlemez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű