4 evőkanál 10%-os étel ecet,
4 evőkanál kristálycukor,
3 evőkanál méz,
2 evőkanál étolaj,
1 teáskanál csípős Piros Arany,
4 evőkanál szezámmag.
A hozzávalókat egy tálban kikeverjük csomómentesre, és ebbe a masszába forgatjuk a kisült, még forró csirkemell falatkákat.
A húst megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. A kétféle hagymát megpucoljuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagyobb lábasban felhevítjük az olajat, fehéredésig sütjük rajta a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat hagyjuk szobahőmérsékleten puhára olvadni. Mindegyik friss fűszerből egy maréknyit összeaprítunk, a fokhagymát lereszeljük. Összekeverjük a vajjal, sózzuk, borsozzuk. 20 c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virsliket hosszába bevágom, a vágatba sajtot helyezek, majd baconbe tekerem. Kivajazott jénaiba teszem, ráöntöm a tejfölt, majd megszórom sajttal. 200C-on sütöm amíg a sajt rápir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst 3-4 dkg-os, egyenletes kockákra vágjuk. Zsírt hevítünk, melyben a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz