Családireceptkönyv.hu

Kíni édes-csípős máz


Írta:

Elk. idő: 10 min
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 evőkanál 10%-os étel ecet,
4 evőkanál kristálycukor,
3 evőkanál méz,
2 evőkanál étolaj,

1 teáskanál csípős Piros Arany,
4 evőkanál szezámmag.


Elkészítés:


A hozzávalókat egy tálban kikeverjük csomómentesre, és ebbe a masszába forgatjuk a kisült, még forró csirkemell falatkákat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Sörben párolt, pirított csülök
Sörben párolt, pirított csülök

A húst megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. A kétféle hagymát megpucoljuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagyobb lábasban felhevítjük az olajat, fehéredésig sütjük rajta a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fűszervaj
Fűszervaj

A vajat hagyjuk szobahőmérsékleten puhára olvadni. Mindegyik friss fűszerből egy maréknyit összeaprítunk, a fokhagymát lereszeljük. Összekeverjük a vajjal, sózzuk, borsozzuk. 20 c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconos virsli sajttal sütve
Baconos virsli sajttal sütve

A virsliket hosszába bevágom, a vágatba sajtot helyezek, majd baconbe tekerem. Kivajazott jénaiba teszem, ráöntöm a tejfölt, majd megszórom sajttal. 200C-on sütöm amíg a sajt rápir...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Borjúpaprikás házias galuskával
Borjúpaprikás házias galuskával

A húst 3-4 dkg-os, egyenletes kockákra vágjuk. Zsírt hevítünk, melyben a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk