2 kom pilecih grudi
4-5 dl neutralne pavlake
300 gr pecurke
150 gr trapista
2 glavice luka
3 cesnja belog luka
Zacin po ukusu
Pecurke proprziti sa lukom . Meso iseci na snicle. Redati u vatrostalnu ciniju, meso- pecurke - meso - pecurke dok ima materijala pa preliti sa neutralnom pavlakom pa preko tog izrendati trapist. Prekriti alu folijom i staviti u rernu da se pece. Pred kraj skinuti foliju I samo malo dopeci.
A bolognai ragu elkészítése: Egy fazékban felhevítjük az olajat, megpirítjuk benne a darált húst, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a petrezselymet, amivel egy picit hag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot nejlonzacskóba tesszük, a száját jól bekötjük. Lobogó vízbe tesszük, majd a lángot levesszük takarékra, és 10 percig benne hagyjuk a sajtot. Közben a főtt tojást és a ká...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tésztához A tojásokat keményre, a tésztát félkeményre főzzük. Egy vajjal kikent tepsibe öntjük a tészta harmadát, majd a felkockázott sonka harmadát, az apró kariká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldbabot sós vízben megfőzzük. A megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát kevés olajon megüvegesítjük, beleszórjuk a paprikát és a vegetát, majd hozzáadjuk a darált h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű