25 dkg túró,3 púpos ek.búzadara, 3 p.ek. liszt, só, kb.4-5 dkg.vaj, kb.2 dl.tejföl
A rizst a szokásos módon megfőzzük. A hagymát felvágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikát és a felszeletelt húst is. Fűszerezzük, amikor a hús elkezd pirulni, felöntjük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 fej apróra vágott vöröshagymával a malachúsból pörköltet készítünk, félretesszük. A húsos szalonnát felkockázzuk, zsírjára sütjük, félretesszük. 1 nagy fej vöröshagymát fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 csomag fagyasztott sóskát pici sóval és annyi vízzel, felöntve főzni, kiengedni, ami éppen ellepi. Habarást készíteni kókusztejszínből, csicseri liszt-zabpehelyliszt (összesen kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudac...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű