25 dkg túró,3 púpos ek.búzadara, 3 p.ek. liszt, só, kb.4-5 dkg.vaj, kb.2 dl.tejföl
A szalonnát felkockázzuk, és kiolvasztjuk a zsírját. A hagymát is felkockázzuk, és a szalonnához adva azt is megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, levével együtt hozzáöntjü...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA virsliket hosszában vágjuk ketté úgy, hogy vigyázzunk, ne vágjuk teljesen végig. Maradjon kb. 1-2 cm egyben. Fordítsuk ki a virsli szárakat szív alakúra, és a csücskénél tűzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA folyadékokat beleöntjük egy nagy tálba, vagy a kenyérsütő üstjébe, majd hozzátesszük a többi alapanyagot és egy jól kidolgozott tésztát készítünk. Legalább egy órán át kelni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz apróra vágott hagymákat zsiradékon megpároljuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott zúzát, lesütjük. Fűszerezzük, majd felöntjük vízzel, és puhára pároljuk. (Közben kevergetjük, és ha...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű