- 100 g margarin
- 40 g porcukor
- 120 g liszt
- pici só
- 1 cs. pudingpor
Ez az alap, vaníliáshoz lehet adni vaníliás cukrot, kakaóshoz + 10g porcukor, - 10 g liszt
A puha margarint kikeverem a porcukorral, majd bele keverem a többi hozzávalót, és össze gyúrom. Beteszem a hűtőbe, és ugyanígy csinálom a többi fajta pudingporos tésztát.
Általában a vaníliással kezdek, vagy fehér csokis, vagy kókuszos, utána a gyümölcsös, majd a tej-és ét csokis pudingok következnek. A sorrend azért így van, mert ugyanabban a tálban tudok dolgozni, kevesebb a mosogatni való.Bekapcsolom a sütőt kb 180 fokra, előveszem az először hűtőbe tett tésztát, kis golyókat formázok, kb 15 g/ db és 20-22 jön ki egy adagból. 0 perc alatt készre sütöm, de az idő az sütő függő
A képen vaníliás, kókuszos és epres pudingból készültek a sütik. A malackáknak és tulipánoknak kisodortam a tésztát, és szaggattam.
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáadva újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét és a kávét is beleöntjük...
Elkészítési idő:A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hű...
Elkészítési idő:A birsalmát egy konyhai törlőkendővel áttöröljük. Az almát megmossuk, négy részre vágjuk, meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és ferdén felszeleteljük. Az almaszeleteket vízzel, c...
Elkészítési idő: