28 dkg cukor
2 dl kávé
8 tojás
20 dkg liszt
pici sütőpor
28 dkg cukor
6 ek. kávé
2 tojás
3 ek. liszt
20 dkg margarin
28 dkg cukrot 2 dl kávéval felfőzzük szirupnak.
8 tojásfehérjét felverjük habnak, és a kihűlt szirupot hozzácsepegtetjük. Ezután hozzáadjuk a 8 tojássárgáját, 20 dkg lisztet és pici sütőport.
A krémhez a 28 dkg cukrot, 6 ek. kávét, 2 tojást és a 3 ek. lisztet felfőzzük. Ha kihűlt, margarint keverünk hozzá.
Ebből lehet gesztenye pürét csinálni. Tálka aljára pár rózsa tejszínhabot nyomunk. Erre szórunk kb. 8-10 dkg reszelt gesztenyepürét. Tetejét is habrózsával díszítjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Összekeverni, két részre osztani, utána tölteni, tetejét tojással megkenni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk (A). A mazsolát forró vízben megmossuk, lecsepegtetjük, szárazra törölgetjük. A babapiskótát/mogyorós csókot erősebb nejlonzacskóba tesszük, ny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük A pite formát kivajazzuk és megszórjuk a zsemlemorzsával, majd elterítjük rajta a meggyet. A tojásokat a cukorral és tejszínnel összekeverjük és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű