28 dkg cukor
2 dl kávé
8 tojás
20 dkg liszt
pici sütőpor
28 dkg cukor
6 ek. kávé
2 tojás
3 ek. liszt
20 dkg margarin
28 dkg cukrot 2 dl kávéval felfőzzük szirupnak.
8 tojásfehérjét felverjük habnak, és a kihűlt szirupot hozzácsepegtetjük. Ezután hozzáadjuk a 8 tojássárgáját, 20 dkg lisztet és pici sütőport.
A krémhez a 28 dkg cukrot, 6 ek. kávét, 2 tojást és a 3 ek. lisztet felfőzzük. Ha kihűlt, margarint keverünk hozzá.
Az almákat meghámozzuk, kivesszük a magházukat, majd felszeleteljük. A kivajazott, lisztezett tepsibe helyezzük a feldarabolt almákat. Megszórjuk 3 evőkanál cukor és a fahéj keveré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az almát mossuk meg, hámozzuk és reszeljük le. Ízesítsük az alma érettségétől (édességétől) függően cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral, keverjük el és hagyjuk addig álln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból 2 lapot süssünk ki, külön-külön, mert vékony lapokat kapunk. Legjobb, ha a hozzávalókat elfelezve, külön keverjük ki a lapokhoz a masszát. Ehhez a tojások...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott almát lereszeljük és egy edénybe tesszük a fahéjjal és a cukorral együtt, lassú tűzön felmelegítjük. A pudingport hozzákeverjük ahogy levet ereszt, ezután beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű