- hús ízlés szerint
- 3 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 db karalábé
- 1 db krumpli
- 1 vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- majoranna
- petrezselyem
A húst felteszem főni, ha felforrt lehabozom. Ekkor beleteszem a zöldségeket és fűszereket. Fedő alatt, lassú tűzön főzöm 3-4 órát. Cérnametélttel tálalom.
Jó étvágyat!
A sajtkrémleveshez a leveskockát felfőzzük 6 dl vízzel, majd beletesszük a kétféle lereszelt sajtot, és kis lángon addig főzzük, amíg a sajt felolvad. Habverővel simára keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt kukoricáról levagdostam a szemeket, a bacont vékony csíkokra, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágtam. A felhevített olajon megpirítottam a szalonnacsíkokat, m...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: KönnyűA megtisztított fokhagyma gerezdeket összezúzzuk és a 3 ek olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a borsot és a lisztet, amit világos zsemleszínűre pirítunk. Felengedjük az alaplével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a legjobb!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű