250g csirkemell
1 csapott teáskanál/ízlés szerint pirospaprika(őrölt)
Só, bors
Csirkemellet felkockáztam. Ízesítettem és pépesre turmixoltam. Alufóliába tekertem, mint egy szaloncukrot
Tápanyagtartalom 250g:
293 kcal
Fehérje: 53,4g
Szénhidrát: 1,6g
Zsír: 6,9g
A sót alaposan elkeverem az édesköménnyel, borssal, tojással, és a citromok kifacsart levével. A massza kb. harmadával megágyazok a csirkének a tepsiben. Akkor lesz jó helye, ha a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tepsit beolajozzuk. Egy serpenyőbe kevés zsírt teszünk, felhevítjük, erre öntjük a tisztított, vékonyra szeletelt hagymákat, majd a tisztított, szeletelt gombát....
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűElőször készítsd el a pácot: keverd össze a fokhagymaport, a paprikát, a vegetát és az olajat. A csirkemellet vágd csíkokra, és forgasd bele a pácba. Hagyd pácolódni, közben tedd f...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat sóztam, borsoztam. A lisztet összekevertem a pirospaprikával és egyesével beleforgattam a combokat. Egy tepsibe rakosgattam, szépen egymás mellé. A hagymát kariká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű