Családireceptkönyv.hu

Fasírt


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
2 tojás
1 zsemle vagy kenyér tejben áztatva, kinyomkodva

bors

Elkészítés:


A húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Szőlős-káposztás sertéskaraj
Szőlős-káposztás sertéskaraj

A káposztát megmossuk. A musttal és a húsos szalonnával feltesszük főni. Ha szükséges, pótoljuk a folyadékot, de csak nagyon minimális lehet alatta. A burgonyát megmossuk, héjában...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar ZSEBES KARAJ
ZSEBES KARAJ

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Búbos hús
Búbos hús

A húst kiklopfolni, sózni, borsozni, hirtelen megsütni pici olajon, majd egy tepsibe tenni. Apróra vágott fokhagymával megszórni. Búb: szalonnás rántottát készítünk, amit összekev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Sertésragu sajtszószban
Sertésragu sajtszószban

◾️A húst felkockázzuk, és olajon fehéredésig pirítjuk. ◾️Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pici vizet (vagy száraz fehérbort) öntünk alá. ◾️Ezután jöhet hozzá a zúzott fokhag...

Elkészítési idő: 150 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk