Családireceptkönyv.hu

Fasírt


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
2 tojás
1 zsemle vagy kenyér tejben áztatva, kinyomkodva

bors

Elkészítés:


A húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nem lehet abbahagyni csirke
Nem lehet abbahagyni csirke

A lisztbe beleteszem a pirospaprikát,borost,majoránát,sót és ezt összekeverem,majd a csirkehúst megforgatom benne és a tepszibe sorba lerakom a húst. Maradék lisztet rászórom egyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar HENTES-TOKÁNY
HENTES-TOKÁNY

1A húst megmossuk, és csíkokra vágjuk. 2A csíkokra vágott császárszalonnát és az apróra vágott hagymát egy kicsit zsírban pirítjuk. 3Hozzáadjuk a paradicsompürét, a finomra vágot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Sonkás tojáskrémmel töltött sertésdagadó
Sonkás tojáskrémmel töltött sertésdagadó

A dagadót éles késsel bevágjuk, amilyen mélyre csak tudjuk, vigyázva hogy a széleinél ne sértsük meg. A fokhagymát megpucoljuk, áttörjük és összekavarjuk a mustárral, az olajjal, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk