50 dkg darált hús
2 tojás
1 zsemle vagy kenyér tejben áztatva, kinyomkodva
só
bors
A húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.
A lisztbe beleteszem a pirospaprikát,borost,majoránát,sót és ezt összekeverem,majd a csirkehúst megforgatom benne és a tepszibe sorba lerakom a húst. Maradék lisztet rászórom egyen...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1A húst megmossuk, és csíkokra vágjuk. 2A csíkokra vágott császárszalonnát és az apróra vágott hagymát egy kicsit zsírban pirítjuk. 3Hozzáadjuk a paradicsompürét, a finomra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dagadót éles késsel bevágjuk, amilyen mélyre csak tudjuk, vigyázva hogy a széleinél ne sértsük meg. A fokhagymát megpucoljuk, áttörjük és összekavarjuk a mustárral, az olajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes