2 nagy csomag Albert keksz
Krémhez:
3 dl tej, 4 ek. liszt, 2 ek. kakaó, vaníliás cukor, 15 dk porcukor, 2 dl kávé, 1 cs. margarin.
A lisztet szitáld egy tálba, keverd össze a sóval és a sütőporral, majd morzsold össze a vajjal. Ha elég morzsalékos, rakd hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot. Végül mehet hozzá a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tejbe felolvasztjuk a margarint, a cukrot összekeverjük a kakaós keksszel. Bele rumaroma, és egy tepsibe nyomkodjuk. Leöntjük felmelegített csokival.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém: A tejet a liszttel megfőzzük, ha kihűlt hozzákeverjük a cukrot és margarint. Még hozzáadjuk a darált diót és a rumot. Máz: A tojásfehérjéket felverjük, hozzáadjuk a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a cukor felével langyos tejben futtassuk fel, majd a többi hozzávalóval gyúrjuk össze. Nagyon jó rugalmas tésztát kapunk. Osszuk kétfelé. Egyik felét kisodorva a sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű