1 zeller+zöldje
1 kb ugyanakkora krumpli
tejszín/tejföl
ételízesítő
fehérbors
szerecsendió
A zellert és a kruplit megfőzzük ételízesítős vízben. Ha megfőtt, botmixerrel összeturmixoljuk, tejszínnel (növényi is lehet) vagy tejföllel sűrítjük, a végén fűszerezzük fehérborssal és szerecsendióval.
A húst hideg vízbe oda rakjuk főni,ha felfőtt lehabozzuk a fűszereket, megpucolt zöldségeket hozzá adjuk.Készíthetünk hozzá tölteléket amit a levessel együtt főzünk meg.A vége felé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A lisztet az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. ◾️Ezután mehet bele a passata és a víz, a hagyma egészben valamint a só és a bors (ha szeretnétek bele...
Elkészítési idő: 10 perc + főzés Nehézség: KönnyűAz újhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A burgonyát megmossuk és meghámozzuk, majd felkockázzuk. Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, megfonnyasztjuk rajta a hagymakarikákat....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű