Családireceptkönyv.hu

Illatos omlós csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg csirkemell filé
3 db tojásfehérje
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
5 evőkanál étkezési keményítő
4 dl napraforgó olaj

Elkészítés:


A tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjük.
A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük, a tojásfehérjében megforgatjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt
Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt

A csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egészben sült isteni csirke
Egészben sült isteni csirke

Azzal kezdjük, hogy pontosan megmérjük a csirkéket - a sütési időt ebből fogjuk kiszámolni. 50 dkg-onként kell a húsnak 20 perc + 30 perc pirulás.A csirkét megmossuk. Utána kívül-b...

Elkészítési idő: 1,5óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar SÖRBEN SÜLT CSIRKECOMB
SÖRBEN SÜLT CSIRKECOMB

Szerintem ez a legjobb, ami egy csirkével történhet! A jó minőségű, malátából és komlóból készült sörtől nemcsak gyönyörű, hanem omlósabb és eszméletlenül finom lesz a csirke. Fels...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Erdei gombás kacsamell
Erdei gombás kacsamell

A kacsáról levágjuk a bőrét, a zsíradékát és utána félujjnyi szeletekre vágjuk. A kacsamellet besózzuk, és enyhén fűszerezzük provence-i fűszerkeverékkel. Fontos hogy csak enyhén,...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk