1 db 2 kg-os kacsa, Himalájai só, Olaj a sütéshez, Burgonya a körethez.
Mossuk meg a kacsát ill. a mellé csomagolt nyakat és zúzát.
Irdaljuk be a kacsa bőrét, hogy jobban átsüljön.
Dörzsöljük be jól himalájai sóval és már mehet is a sütőbe.
Süssük 200 C-on kb. 1,5 órán keresztül, renszeressen locsolgatva.
Ha megsült, tálalható a körettel (most fött burgonya volt).
A kenyeret kis kockákra vágom, amíg elkészítem a csirkemellet, addig a sütőben takarékon (akár nyitott ajtóval) ropogósra pirítom. A csirkemellet és a hagymát is csíkokra vágom...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét lapjával kettévágjuk, kicsit kiklopfoljuk, és megsózzuk. Kevés kókuszzsírt felolvasztunk egy serpenyőben, ezen elkezdjük sütni a csirkemellet. G...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra! 2. Keverd össze a spenótot, fetát, krémsajtot, fokhagymát és a só felét egy közepes tálban. 3. Vágj egy zsebet minden csirkemellre. 4. Os...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőbe tesszük, átsütjük. A csirke-combokat kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a kolbász kisült zsírján néhány percig pirítjuk, majd kivesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz