A
A
A zöldborsót átmossuk, ha frisset használunk, akkor kifejtjük. Nagyon kevés vízzel feltesszük párolni, ízesítjük, és aprított petrezselymet is adunk hozzá. Ha megpuhult, és a víz...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA spenótot 2-3 percig fedő alatt nagy lángon melegítjük, majd ugyanennyi ideig pihenni hagyjuk a tűzhely mellett. Az olajon zsemleszínűre pirítom a lisztet, bele a só, bors, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposzta külső, sérült leveleit eltávolítjuk. Kettévágjuk, torzsáját kiemeljük, és leveleit vékony csíkokra vágjuk. 2. A hagymát meghámozzuk és megmossuk. 3. A káposzt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, majd addig mossuk, míg a víz ki nem tisztul rajta A vöröshagymát felkockázzuk, majd olajon pirítani kezdjük. Ha üvegessé vált a hagyma, só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű