1 kis db zeller
1 db burgonya
3 dkg csirkemell filé
1 kis db alma
petrezselyem ízlés szerint
1 kávéskanál ételízesítő (sómentes vega fűszerkeverék)
0.5 ek kefír (bio)
A burgonyát, az almát, és a zellert megmossuk, meghámozzuk, és az előfőzött, fagyasztott csirkemell kockával együtt feltesszük főni, annyi vízben, ami épp ellepi.
Fűszerekkel ízesítjük, és ha megfőtt, kicsit hűlni hagyjuk.
Összeturmixoljuk a kefírrel, és tálaljuk.
Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, rádobjuk az egyformára darabolt zöldségeket, és 3 percig finoman pároljuk. Felöntjük a zöldségalaplével, sózzuk, borsozzuk, és alacsony lángon,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A főzelék: A babot minimum 4 órára beáztatjuk, majd ebben a vízben feltesszük főni a babérlevéllel. Mikor már majdnem puha a bab, beletesszük a sót, borsot, fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt, megmosott krumplit karikára vágjuk, és a babérlevéllel annyi sós vízben, ami szűken ellepi, megfőzzük. Az olajból a liszttel rántást készítünk, megszórjuk a majoranná...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű