Családireceptkönyv.hu

Bellini coctail


Írta:

Elk. idő: 5 perc
Adag: 1 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 rész pezsgő
0.5 rész cukorszirup
2 rész őszibaracklé

Elkészítés:


A koktélhoz erősen lehűtött, lehetőleg fagyos pezsgőt használjunk.
Öntsük a baracklevet, majd a cukorszirupot egy lehűtött pezsgőspohárba.Töltsük fel pezsgővel és kavarjuk meg finoman.
Díszítsük citromból készült csillaggal, esetleg eperdarabbal.

Alkoholtartalom: 7 %

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gyümölcslé
Gyümölcslé

Répát, tököt, almát kockára vágva megfőzzük. ( az almát külön) ,annyi vízben,hogy ellepje. Ha kihűlt a saját levével együtt turmixoljuk. Egy nagyobb tálba öntve, hozzáadunk még nar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fahéjlikőr házilag
Fahéjlikőr házilag

A fahéjrudat, narancslevet és barnacukrot üvegbe tesszük és ráöntjük a brandyt. Az üveget jól lezárjuk, összerázzuk és 4 hétig állni hagyjuk. A fahéjlikőrt konyharuhával kibélelt...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Forralt almalé
Forralt almalé

Melegítse fel gyenge tűznél a egy lábasban. Leszűrve melegen (meleg időben hidegen) fogyasztható

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Fűszeres tej
Fűszeres tej

A tejet a fűszerekkel együtt forrald fel, hagyd állni, majd édesítsd mézzel tetszésed szerint.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk