3 rész pezsgő
0.5 rész cukorszirup
2 rész őszibaracklé
A koktélhoz erősen lehűtött, lehetőleg fagyos pezsgőt használjunk.
Öntsük a baracklevet, majd a cukorszirupot egy lehűtött pezsgőspohárba.Töltsük fel pezsgővel és kavarjuk meg finoman.
Díszítsük citromból készült csillaggal, esetleg eperdarabbal.
Alkoholtartalom: 7 %
Elkészítés: Ezeket össze kell turmixolni, mindkettőt héjastól és ezt kell a vízzel felönteni, majd forráspontig felmelegíteni(amíg gyöngyözik). Hagyni kell kihűlni és utána...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és egy csipet sót, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejfölt, a rumot és az olvasztott,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 liter Traubisoda tetszés szerint déligyümölcs (narancs, mandarin, grapefruit, banán és/vagy citrom) tetszés szerint sima gyümölcs (alma, körte, barack és/vagy cseresznye/meggyb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsak berakod a turmixgépbe és összeturmixolod. Ha túl savanyú lenne egy kis mézzel lehet édesíteni. Ha hígabbra szeretnéd, 100 százalékos a piros gyümölccsel megegyező ízű eper, má...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű