20 dkg étcsokoládé
3 dl habtejszin
3 tojássárgája
3 dkg vaj
1 teáskanál szárított csilipehely
A csokoládét felolvasszuk és langyosra hűtjük. A tojások sárgáját, a cukrot és a vajat krémesre keverjük, hozzákeverjük a csokoládéhoz a felvert tejszínhabbal és csilipehellyel együtt. Kelyhekbe öntjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk is.
A kekszet, porcukrot összekeverem, majd annyi kakaót adok hozzá, hogy a tej hozzáadása után sötét színű legyen. Ezután adok hozzá 2-3 kávéskanál rumaromát, majd végezetül annyi tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy 23 cmes sütőformát kivajazunk, kilisztezünk. A lisztet elkeverjk a sütőporral és a sóval. Robotgépben krémesre keverjük a vajat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesKeverjük a habosra a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral, adjuk hozzá a tojást, a lisztet,a sütőport és a kakaót, és gyúrjuk sima tésztát. Formáljunk belőle diónyi méretű gol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű