0.5 l tej
2 evőkanál liszt
2 ek cukrozatlan kakaópor
4 ek cukor
1 csomag vaníliás cukor
A hozzávalókat csomómentesre keverjük.
Majd sűrűre főzzük.
Tejszínhabbal díszítjük (legjobb, ha Hulala tejszínből készítjük, mert nem esik össze).
A zsemléket „lekalapozzuk” Úgy vágjuk le a tetejét, hogy azt a végén vissza fogjuk rakni (kb. 1/3 – ¼ részét). A zsemle belét kiskanállal kiszedjük. A zsemle ne legyen túlságosan...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű400 ml kókusztej, 6-8 dkg barna cukor, 1 kiskanál őrölt fahéj, 1 kiskanál kukoricakeményítő Forraljuk fel a kókusztejet, adjuk hozzá a cukrot, keverjük, amíg feloldódik benne. F...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapokhoz a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra kavarjuk a cukorral meg a vízzel, majd belekavarjuk az olajat meg a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet. A fehérjét k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszreszeléket, kókuszlisztet, a kókusztejszínt, olajat és az eritritet egy tálba mértem és kézzel összegyúrtam. Kisebb tallérokat (b. 5-6 centi átmérőjű) formáztam belőle és s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű