8 csirkecomb
1 egész fej fokhagyma
3 szál rozmaring
1 evőkanál liszt
3 dl száraz fehérbor
só, bors
olaj
A húst megmossuk, átkenjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a lisztbe. Forró olajban megsütjük a húsokat, majd felöntjük a borral és hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Lefedve készre pároljuk. Amikor a bor nagy része elpárolog és a húsok is megpuhultak, tálalhatjuk is.
A csirkemelleket megmosom és letörölgetem. Majd egy műanyag edénybe, amibe beleférnek a pácolni való mellek is, először mézet, sót, borsot, babérlevelet, fokhagymát és fűszereket t...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát lereszeljük, simára keverjük az olajjal, kefirrel, paradicsompürével. Sóval, borssal, késhegynyi majorannával, vegetával, pirosarannyal ízesítjük, jól összeke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben 1 evő kanál vajat felhevítünk, benne a húst magas lángon átsütjük. Kivesszük, félretesszük. A serpenyőbe tesszük a maradék 1 evőkanál va...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz