1 kis fej zsenge káposzta
1 alma
1 nagyobb sárgarépa
1 narancs
fél doboz konzerv darabolt ananász
10 dkg majonéz
1 pohár tejföl
só
bors
A káposztát legyaluljuk vagy vékony szálakra vágjuk. Az almát felkockázzuk, a répát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük. Tálba tesszük a darabolt ananásszal együtt, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a narancs kifacsart levével, összeforgatjuk.
A majonézt a tejföllel összekeverjük, a káposztára öntjük, alaposan összeforgatjuk, és hűtőben érleljük 1-2 órát tálalás előtt.
A burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A hagymát vágjuk fel vékony karikákra. A savanyú uborkát kockázzuk fel, a kihűlt burgonyákat p...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűElkészítése: A krumplit megfőzzük és karikákra daraboljuk, a főtt tojást is fel karikázzuk, a sült paprikát ( héja nélkül) csíkokra vágjuk, a vöröshagymát is vékonyra szeleteljük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal híg...
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánt sütőben megsütjük, lehűtjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A paprikát megtisztítjuk a magoktól, és vékony csíkokra szeleteljük, a paradicsomot és a hagymát felkarikázz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű