1 kis fej zsenge káposzta
1 alma
1 nagyobb sárgarépa
1 narancs
fél doboz konzerv darabolt ananász
10 dkg majonéz
1 pohár tejföl
só
bors
A káposztát legyaluljuk vagy vékony szálakra vágjuk. Az almát felkockázzuk, a répát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük. Tálba tesszük a darabolt ananásszal együtt, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a narancs kifacsart levével, összeforgatjuk.
A majonézt a tejföllel összekeverjük, a káposztára öntjük, alaposan összeforgatjuk, és hűtőben érleljük 1-2 órát tálalás előtt.
1. A brokkolit megmossuk, a szárát levágjuk, és lobogó, sós vízben feltesszük főni. Mindössze pár percre van szüksége, mindenképpen vigyázni kell, hogy roppanós maradjon, ne főjön...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűDen Reis garen und abkühlen lassen. Währendessen Gemüse putzen und waschen, Fleischwurst, Paprika, Eier und die Lauchzwiebeln klein schneiden. Petersilie hacken und den Mais abtrop...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a gyümölcsöket, és apróbb kockákra vágjuk. A citrusokról pedig a hártyát (a fehér belső héját) is eltávolítjuk, és csak azután vagdossuk fel. A meggy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. 2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz