menu

Családireceptkönyv.hu

Málnahab


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg málna
3 dl habtejszín
3 evőkanál porcukor
fél citrom reszelt héja

Elkészítés:


A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a citromhéjat is beledolgozzuk. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd tálkákba, poharakba kanalazzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük.

Málnahab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bonbon-konyakos meggy
Bonbon-konyakos meggy

Tehát a konyakos meggy bonbon 4 tábla csokoládét használtam fel 3 tábla csokoládét vízgőzre tettem és 35-37 fokig melegítettem. Ételhőmérővel ellenőriztem. Amikor eléri a kívánt...

Elkészítési idő: 2,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Füszerezés
Füszerezés

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
A recept, ami megtisztítja az ereid, helyreállítja a
A recept, ami megtisztítja az ereid, helyreállítja a

Ezeket össze kell turmixolni, mindkettőt héjastól és ezt kell a vízzel felönteni, majd forráspontig felmelegíteni(amíg gyöngyözik). Hagyni kell kihűlni és utána leszűrni. Ebből ke...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Házi sajt
Házi sajt

A tejet és a túrót forrásig hevítjük, majd leszűrjük és belerakjuk a vajat, a sót és szódabikarbónát. Lassú tűzön kevergetve kb.7-10 perc alatt sűrű krémmé “főzzük”. Tálkába tessz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk