25 dkg málna
3 dl habtejszín
3 evőkanál porcukor
fél citrom reszelt héja
A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a citromhéjat is beledolgozzuk. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd tálkákba, poharakba kanalazzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük.
A reszelt répát, reszelt sajtot és a fokhagymát összekeverjük. Hozzákanalazunk annyi tejfölt és majonézt, amennyit felvesz. Sózzuk, borsozzuk. Pirított rozskenyérrel mind megess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük, lecsöpögtetjük, félretesszük. A húst 2 mm-es csíkokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a répát gyufaszálnyira metéljük. A kókuszzsíron megpároljuk az újhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépés az üvegek tisztítása! Érdemes mosogatógépben magas hőfokon mosni, és hagyni időt a tökéletes kiszáradásra. Az epret lecsumázzuk és rúdturmix segítségével olyan állagú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű