1 hagyma
2 zöld paprika
1 kaliforniai paprika
1 cukkini
1 padlizsán
20 dkg zöld bab
20 dkg meghámozott burgonya
10 dkg koktélparadicsom
zeller levél
friss petrezselyemzöld
olaj
só, bors
A zöldségeket a paradicsom kivételével meghámozzuk és felkockázzuk, majd egy edénybe tesszük és kevés vizet öntünk rá, nem kell ellepje. Adunk hozzá egy kevés olajat is. Fűszerezzük és hagyjuk párolódni. Mikor elfőtték a levüket, hozzáadjuk a felvagdosott koktélparadicsomokat és a felaprított zeller és petrezselyemzöldet. Hagyjuk még párolódni, egészen addig amíg sűrű szaft lesz alatta és a zöldségek egészen puhák lesznek, ezt követően levehetjük a tűzről.
A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, ételízesítős, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A vöröshagymát, a szalonnát és a csemege karajt kis kockára vágjuk, megsütjük, őrölt borss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászokat megszurkáljuk, egy közepes, tapadásmentes serpenyőbe tesszük az olajjal, és közepes lángon megsütjük. Közben megpucoljuk és felszeleteljük a hagymát és a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált pulykamellet összekeverjük 3 dkg Dia-Wellness szénhidrátcsökkentett panírmorzsával, 1 tojással, a fűszerekkel, a reszelt fokhagymával és vöröshagymával. Egy nagyobb vágód...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű