1 hagyma
2 zöld paprika
1 kaliforniai paprika
1 cukkini
1 padlizsán
20 dkg zöld bab
20 dkg meghámozott burgonya
10 dkg koktélparadicsom
zeller levél
friss petrezselyemzöld
olaj
só, bors
A zöldségeket a paradicsom kivételével meghámozzuk és felkockázzuk, majd egy edénybe tesszük és kevés vizet öntünk rá, nem kell ellepje. Adunk hozzá egy kevés olajat is. Fűszerezzük és hagyjuk párolódni. Mikor elfőtték a levüket, hozzáadjuk a felvagdosott koktélparadicsomokat és a felaprított zeller és petrezselyemzöldet. Hagyjuk még párolódni, egészen addig amíg sűrű szaft lesz alatta és a zöldségek egészen puhák lesznek, ezt követően levehetjük a tűzről.
A felmelegített folyadékba beleengedem a kukoricadarát. Állandó kevergetés mellett sűrűre főzőm. Beleteszem a vajat (lehet ízesített), a sajtot (ettől csak finomabb lesz) Tortafo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felforrósított olajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, fűszerezzük, és folyamatosan kevergetve, nagy lángon kb. 10 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a sóval főni teszem ,mikor forrni kezd, folyamatosan beleszórom a kukoricadarát , és állandó keverés mellett addig főzöm , amíg jól összeáll ( úgy, mint a tejbegríz). Lev...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, zsírjára pirítjuk. (2-3 perc) Megszórjuk piros paprikával, borssal, majoránnával. Feleresztj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű