Teszta
2 ek kakao
6 ek liszt
sutopor'
6 ek cukor
6 tojas
10 dkg margarin
Krem
20 dkg porcukor
3 dl tej
1 cs vanilis puding
50 dkg gesztenyemassza
20 margarin
rum
Tetejere
kakao
tejszinhab
A kekszhez a puha vajat habosra keverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a csipetnyi sót és a lisztet, majd összegyúrjuk. Gombóccá formázzuk, folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt egy kevés ( kb. 1 tk.) cukorral kb. fél dl langyos tejjel felfuttatjuk. A lisztet a tojássárgákkal, vaníliás cukorral és a maradék cukorral összekeverjük, majd a felfut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben a krémet készítjük el: megfőzzük a pudingot, és jól kihűtjük, külön edényben a vajat a porcukorral habosra keverjük. A szódabikarbónát felfuttatjuk a tojással, 5 evő...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 160 fokra, gázsütőnél 3-as fokozat. Vegyük külön a tojások sárgáját, és fehérjét. Robotgép segítségével keverjük össze a tojások sárgáját a...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű