Hozzávalók:
2 doboz joghurt 2 joghurtos doboz cukor
3,5 j.doboz liszt
fél deci étolaj
1 zacskó sütőpor
1 zacskó vanília cukor 3 tojás
Elkészítés:
Az összetevőket összekeverem, persze a lisztet utoljára fokozatosan adagolva hogy ne legyen csomós. Tetejét gyümölccsel,csokival díszítjük.
Olajozott-lisztezett tepsiben sütöm és villapróbával ellenőrzöm hogy megsült-e már!
10 dkg zsírból és 8 dkg lisztből világos rántást készítünk. A maradék lisztet a tejföllel, tojással, pici sóval összegyúrjuk. Nyújtófával elnyújtjuk, a rántást rákenjük és felcsava...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A sütőt melegítsd elő 180 C-ra, és készíts elő egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt. 10 percre tedd a mélyhűtőbe a vajat és a krémsajtot, így könnyebb lesz velük dolgozn...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA margarint a porcukorral gépi habverővel kikeverjük és egysével adjuk hozzá a tojások sárgáját. Adjuk hozzá a narancs lereszelt héját és a levét, valamint a sütőporral elkevert li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. 1. Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, fahéjat, sót. Jól keverd össze, majd add hozzá a darált répát. 2. Egy nagy tálba keverd össze a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű