100 gramm manióka liszt,
25 gramm tápiokakeményitö,
12 gramm utifümaghéjliszt,
5 gramm bambuszost,
15 gramm 1:4 édesítő,
3 tojás,
10 gramm citrom leve,
1 citrom reszelt héja,
1 gramm szódabikarbóna,
4 gramm.sütöpor
Külön kikeverjük a száraz és nedves hozzávalokat, majd összekeverjük fél centi vastagra nyújtjuk, 180 fokon kb. 20 percig sütjük!
Ettberger Kersánszki Gabriella
Hasítsuk fel a vaníliarudat, a tejet öntsük bele egy vastag falú fazékba, adjuk hozzá a vaíliarudat, tegyük fel melegíteni, vigyázzunk arra, hogy ne forraljuk fel. A tej melegszik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a túró tölteléket készítjük el. Ehhez a túrót összekeverjük a búzadarával, a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral. A tésztához a tojások sárgáját habosra keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztet, a margarint, a csipet sót, a tojást és a kristálycukrot összegyúrjuk, és mikor összeállt, hozzágyúrjuk a darált diót. 2. Több cipót formálunk a tésztából, és kis, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA langyos tejnek a felét keverjük össze egy teáskanál cukorral, majd morzsoljuk bele az élesztőt és pár perc alatt futtassuk fel. A lisztet keverjük össze a maradék cukorral, a sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű